Fiatalok klubja

Szeretettel meghívjuk serdülő vagy annál nagyobb korúakat egy olyan rendszeres esti rendezvényre, amelyen a programot saját magunknak szervezhetik.A rendezvénysorozat célja, hogy hátteret és keretet adjon a fiataloknak a szórakozásra, a közösségi élmény és együttlét megélésére.A rendelkezésre álló eszközökkel biztosítjuk számukra a helyszínt és a technikai felszerelést (mozi helyiség és tánctér, vetítő, hangszórók, keverőpult, mikrofon, asztalok, székek, beszélgetősarok, stb.), valamint "zsúr jelleggel" az ellátást (szendvicsek, rágcsálni való, üdítő, tea), vagyis mindent, ami ahhoz kell, hogy ez a pár óra róluk szóljon, és kötetlenül, jól érezzék magukat. 

Szórakozási lehetőségek: kötetlen együttlét a technika használatával, vagy anélkül pl.: zenehallgatás, karaoke, tánc, (akár "mini disco" jelleggel), Just Dance, karaoke, vetítés, beszélgetés, társasjáték, egyéb játékok, stb.A megfelelő keretek betartására és a biztonságos szórakozás érdekében biztosítjuk a felnőtt felügyeletet, illetve polgárőrség szolgálatot. 

Korosztály: alsó korhatár 12 év, felső korhatár 30 év.

Helyszín: Művészetek Háza,  "Tükrös-terem" (2643 Diósjenő, Kossuth L. út 2.)

Időtartam: 19h - 22h.

Alkalmak:    2022. november 19., szombat, (további alkalmak kb. 4-6 hetente, szombat este, ezeket konkrétan hírdetni fogjuk).

Szeretettel várunk mindenkit, és jó szórakozást kívánunk!